Gezondheid, gebaseerd op wetenschap

Bij Hello Health laten we ons omringen door gezondheidsexperten, elk in hun vakgebied. Deze wetenschappelijke inzichten vertalen we voor jou graag naar begrijpbare content zodanig je zelf aan de slag kan. Lees snel verder en ontdek wat ons team jou kan bijbrengen op vlak van gezondheid.

Filters verwijderen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Artikel

Tine De Donder gaat voor alcoholvrij

We zijn ons er niet vaak genoeg van bewust, maar regelmatig alcohol drinken kan grote gevolgen hebben voor onze gezondheid. Welke gevolgen precies, dat lees je in ons blogartikel over korte-en lange termijngevolgen van alcohol.

Artikel

Smart of Smoes: editie alcohol

Rond alcohol drinken doen tal van mythes de ronde. Vaak worden deze mythes heel snel als ‘smoesje’ gebruikt om toch alcohol te kunnen drinken. Maar in hoeverre zijn deze mythes dan waar?

Artikel

De voordelen van minder alcohol

Alcohol drinken is ongezond. Dat gezegd zijnde, focussen we natuurlijk liever op het positieve, dus laten we het gegeven eens omdraaien; Minder alcohol of geen alcohol drinken heeft tal van gezondheidsvoordelen. Klinkt al beter, niet?

Artikel

Een nieuwe gewoonte

Aangezien alcohol drinken voor veel mensen eerder een gewoonte is dan een bewuste actie op een gezellige avond, gaat het bij het bannen van alcohol uit je leven vaak over 'gewoontevorming'.

Artikel

In 5 stappen naar een lekker lang leven met Michaël Sels

Michaël Sels, diensthoofd van de dieetafdeling van UZ Antwerpen, chef én SmartWithFood ambassadeur helpt jou in 5 stappen naar een lekker lang leven en maakt van jou een gezond en gelukkig mens én dat samen met ons.

Artikel

Het abc van Vitamine D

Vitamine D, hoe zit het ermee? Wat is het, hoe krijg je er voldoende van binnen en dien je in de winter hiervoor supplementen te nemen? We nemen je stap voor stap mee.

Artikel

Vier manieren om je energie te boosten

Heb je soms last van een energiedip of een vermoeid gevoel? Gezonde eetgewoontes maar ook een gezonde geest en een fit lichaam helpen je om elke dag vol energie en levenslust aan de dag te beginnen. Klinkt dat makkelijker gezegd dan gedaan? SmartWithFood geeft je vier eenvoudige manieren om je lichaam een energieboost te geven.

Artikel

Ondersteun je immuniteit door je levensstijl

Ons immuunsysteem evolueert constant zodat het onze gezondheid op de best mogelijke manier kan verdedigen. Toch kan je zelf ook je immuniteit ondersteunen door enkele kleine aanpassingen in je levensstijl door te voeren. Wil je weten hoe? We leggen het je stap voor stap uit.

Playbook

Immuniteit & Lifestyle

Wist je dat gezonde gewoontes een grote impact hebben op onze immuniteit? In dit Playbook willen we jou helpen om de werking van je immuunsysteem te begrijpen en jou bewust te maken hoe een gezonde levensstijl hierop een impact heeft.

Playbook

Minder alcohol, meer gezonde dranken

Kies jij ook voor minder alcohol, zodat je de voordelen voor je gezondheid kan ervaren? Je staat er niet alleen voor! Ons playbook begeleidt je doorheen het proces en onze checklist is er om je te motiveren. Let's do this!

Let's stay in touch

Join our mailing list & get occasional updates on our latest developments, new app features, collaborations and scientific discoveries. No spam. We promise.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.