Werken bij Hello Health

Onze missie is om een gezonde levensstijl voor iedereen gemakkelijk te maken. Dat doen we door coaching eenvoudig, prettig en persoonlijk te maken. Onze klanten en gebruikers staan daarom centraal in alles wat we doen en bouwen. Doe met ons mee aan deze missie!

Bekijk de vacatures

Ons DNA

Wat drijft ons

Vanuit Hello Health hanteren we een positieve en hands-on cultuur. Ons team bestaat uit leergierige en gedreven collega's die streven naar een gezondere maatschappij. We geven dag in en dag uit het beste van onszelf.

Groeimindset

Tijd voor plezier

Gepassioneed

Empower

No - nonsens

Connecteer

Join us

Bedankt voor je interesse, momenteel hebben we geen openstaande posities.

Spontaan solliciteren?

Stuur gerust jouw CV en motivatie naar hr@hellohealth.be
Xander
Full Stack Developer
De dagelijkse uitdagingen en verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat ik mij geen dag verveeld. De toffe collega's en sfeer maken het alleen nog maar beter!.
Read moreREAD LESS

How is it to work @Hello Health?

Hoe ben je terechtgekomen bij Hello Health?

Ik leerde Hello Health kennen via Margaux. Zij werkte hier al een jaar in de Marketing afdeling en vroeg me of ik geen zin had in een studentenjob tijdens de zomer. Dit leek me ideaal vermits het aansloot bij mijn interesses en opleidingen (marketing en voeding). Na een maand studentenjob, was mij duidelijk dat er een match was tussen mij en Hello Health, dus ben ik gebleven.

Voor wat staat Hello Health voor jou?

In mijn ogen staat Hello Health voor groei. Sinds ik ben begonnen bij Hello Health (1,5 jaar geleden) is niet alleen het bedrijf zelf gegroeid, maar ook de mensen rondom mij en ikzelf. We groeien allemaal mee met het bedrijf.

Hoe is het om te werken bij Hello Health?

Het is super om bij Hello Health te werken. Elke week komen er nieuwe uitdagingen op mijn pad en leer ik bij. We werken met strakke planningen en deadlines en wisselen het harde werken af met een gezellige babbel op kantoor, een goeie mop, een teambuilding of een gezonde lunch.

Hoe ziet in een dag bij SWF eruit?

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet heb geschaterd van het lachen heb op kantoor 

De dag begint met een Stand-up van 15 minuten waarin iedereen kort vertelt wat hij/zij gedaan heeft de vorige dag en welke problemen hij/zij ervaren heeft hiermee. Het is de bedoeling van de standup om elkaar zo te helpen waar nodig.

Daarna kunnen we er allemaal invliegen en merk je direct hoe gedreven iedereen is. De lunchpauze is niet opgesplitst per team, wat fijn is. Daardoor hebben we een hechte band met alle medewerkers. Iedereen zit samen aan tafel en babbelt gezellig. Velen voorzien een gezonde lunch en dat motiveert mij ook om iets gezond mee te brengen of te gaan halen.

Na wat meetings en nog wat werkuren, hebben we vaak nog een koffiepauze om de batterijen nog even op te laden tot het eind van de dag.

We kijken ernaar uit om deze spannende reis met je aan te vangen

- Het Hello Health team